Pannenkoekhuis De Bolle Buik

Ontbijtservice Maashees
Neem vandaag contact op

Geen beoordelingen
Adres
Raaijveldweg 3 Kaart
Plaats
5823 CA  Route Maashees
Telefoon
0478 636 558
Website

Informatie

Pannekoekhuis de Bolle Buik is een herberg waar Brabantse gastvrijheid en Limburgse gemoedelijkheid elkaar treffen. De Bolle Buik is gelegen aan de maas, en aan een doorgaande weg, en is makkelijk te bereiken. De missie van ons bedrijf is dat we in een sfeervolle en rustige omgeving, onze gasten willen laten genieten, van al onze lekkere pannenkoeken, zodat ze even kunnen ontsnappen aan de drukte.Ook de kinderen kunnen zich lekker vermaken, binnen met speelgoed en buiten hebben we een speeltuin waar ze veilig kunnen spelen. Ook hebben we een weitje waar wat diertjes in staan. Onze doelgroep bestaat niet alleen uit gezinnen met jonge kinderen. Ook de oudere gasten kunnen bij ons in een sfeervolle ambiance genieten van een ambachtelijke pannekoek. Natuurlijk kunnen de kinderen ook hun kinderfeestjes bij ons vieren.Ook zijn we aan gesloten bij dinercheque die mensen cadeau kunnen krijgen http://www.dinercheque.nl

Pannenkoekhuis De Bolle Buik is gevestigd op Raaijveldweg 3 . Het volgende wordt aangeboden: Ontbijtservice In Maashees zijn er 1 andere Ontbijtservice. Een overzicht is hier te vinden.

Keywords Ambachtelijke pannenkoeken, Hartige pannenkoeken, Kinderpannenkoeken, Zoete pannenkoeken, IJs, Pannenkoeken, Soep, Uitsmijters, Bier, Frisdrank, Koffie, Likeur, Melk, Sap, Sterke drank, Thee, Warme drank, Wijn, Buffetten, Familiefeest, Feest / partij, Huwelijk / bruiloft / trouwerij, Kinderfeestje, Personeelsfeest / bedrijfsfeest, Receptie, Vergadering, Verjaardagsfeest, Vrijgezellenfeest, Kinderspeelhoek, Kinderstoeltje, Kleurplaten, Speelgoed, Speelhoek, Speeltuin, Terras, Wifi / draadloos netwerk, Pannenkoekenhuis, Begane grond, Honden toegestaan, Toegankelijk voor rolstoelen.

Beoordelingen

Deze advertentie is nog niet beoordeeld:

Uw commentaar over Pannenkoekhuis De Bolle Buik

Give stars

Openingstijden

tweede paasdag en tweede pinksterdag zijn we gewoon geopend

Betalingsmogelijkheden

American Express , Visa , Cash , MasterCard

Categorieën

Ontbijtservice
0478636558 0478-636-558 +31478636558

Kaart Raaijveldweg 3

Loading map...